Kontaktirajte nas 051/545-790
pezic@pezic-matica.hr

Košarica

Vaša košarica je prazna.

Sigurno plaćanje

Visa MasterCard Discover Maestro Diners Dinacard Mastercard® Identity Check™ Visa Secure WSpay™ - Web Studio payment gateway
Multifunkcionalni motorni trimer PG64510, 5U1 Praktik (1,2kW,nit+trok.nož.)

Multifunkcionalni motorni trimer PG64510, 5U1 Praktik (1,2kW,nit+trok.nož.)

Elektro oprema

Kataloški broj: 6610900

Cijena za webshop (MPC):

285.35 €

Garancija: 3 mj.

Ovaj motorni set, obzirom na izabran nastavak, može se koristiti za razne namjene kao što su rad s glavom s nitima (košnja), rad s nožem (krčenje), rad s teleskopskim škarama za živicu (šišanje živice ili grmova), rad s lančanom pilom (obrezivanje grana).
Prilikom rada s nastavcima moguće je koristiti i priloženi produžetak kako bi dosegli veće visine.
Pogonski motor ovog seta je vrlo učinkovit i snažan te njime bez problema možete urediti bilo koje travnate površine s višom travom pa i zapuštene travnjake koje prvotno treba raskrčiti.
Također su pogodni za rad na teže dostupnim mjestima u vrtu, na teže pristupačnoj brdovitoj konfiguraciji ili terenu djelomično prožetim kamenim materijalom.
Cijev trimera izrađena je od aluminija što doprinosi smanjenoj težini, a dobro podnosi sva opterećenja i vibracije.
Ovaj motorni set kada koristimo kao trimer opremljen je sa poluautomatskom glavom sa dvije niti, a za tvrdokorniju, veliku travu ili raslinje moguće je montirati i trokraki nož.
Za što sigurniji i jednostavniji rad prijenos snage od motora do glave sa reznom niti izveden je sa centrifugalnim kvačilom koje isključuje glavu sa reznom niti u stanju mirovanja (rad na leru).
Trimer je opremljen velikim štitnikom koji osigurava siguran rad i u velikoj mjeri smanjuje opasnost da neko strano tijelo dođe u dodir s korisnikom.
Za što ugodniji rad sa ovim motornim setom isporučuje se i remen za nošenje koji je moguće individualno prilagoditi svakom korisniku ponaosob.
Paljenje pogonskog motora vrši se s poteznim startnim mehanizmom.

Ova web stranica koristi kolačiće (en. cookies) kako bi omogućili pravilnu funkcionalnost web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom korištenja stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Kliknite "Slažem se" ukoliko više ne želite vidjeti ovu obavijest.